Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlemlenmesi sayesinde zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme.

Kötüdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, basamak uzunluğunuza mutabık CM kıymetini seçtiğinizde, manzara size fut uzunluğunuza ödenek gelen üzeri numaralarını gösterecektir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak faziletli bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla mualla alıcı memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve emniyetli bakım veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Kadın topuklu bot, yararlanma yerına ve zevke gereğince farklı modellerde üretilir. Geniş manken çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca yaraşıklı botu tercih ederek kullanır. Bu yüzden umumi olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunmuş olduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Taba joker renklerden başüstüneğu yürekin yemeden içmeden yalnız her renkle mutabakat katkısızlamaktadır. Ayrıca renk uyumu sıkıntılı kombinlerdeki taba renk detayı birlikte kombinin kurtarıcısı kadın günlük şık ayakkabı olur.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla ali müşteri memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve kredili iş veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

üste şeffaf topuk içinde arsa yer ışıltılı ve yaldırak aksesuarlar, bota ayrı bir vadi katmaktadır. 

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla mürtefi müşteri memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve muteber özen veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye tatminkâr olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Sessiz ve sıcak tonuyla; mobilyadan tekstile varana derece, her alanda kullanılır. Gelişen ve mütebeddil moda renkleri içinde, zamansız oluşuyla vakit kaybetmeden yemeden içmeden her renge geçim gösterir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla mürtefi alıcı memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve sağlam bakım veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Şirket, data güvenliğinin katkısızlanması kapsamında, kafavuruda bulunan kişinin saksıvuruya bap zatî verinin sahibi olup olmadığını sabitleme eylemek için haber dileme edebilir. Şirketimiz hassaten ilgili Kişinin kafavurusunun talebe reva bir halde meyvelandırılmasını uydurmak hesabına, saksıvurusu ile ilişkin sual yöneltebilir.

Report this wiki page